Kursevi za decu

articles-1-kursevi-za-decu

Šta sve kurs obuhvata:

Kurs obuhvata dva časa sedmično koji traju 45 minuta za mlađi uzrast, 60 minuta za stariji. Kombinacije dana su ponedeljak/četvrtak, utorak/petak ili sreda/subota. Pored časova tokom kursa nude se i sledeći sadržaji koji se ne naplaćuju dodatno:
– mogućnost učešća u subotnjim radionicama koje traju sat vremena, organizuju se svake subote od oktobra do aprila sa pauzama tokom raspusta
– pomoć za školski engleski na časovima gramarame koji se održavaju jedanput sedmično
– besplatno korišćenje školskih udžbenika
– besplatno korišćenje biblioteke
– učešće u organizovanim božićnim i uskršnjim rasprodajama starih stvari, gde đaci imaju priliku da pričaju engleski jezik
– za najstarije đake, jedanput mesečno organizovano filmsko veče
– izveštaj o radu i napretku deteta koji se u pismenoj formi dobija na kraju školske godine

Cena kursa:

Cena kursa je podeljena na 9 jednakih mesečnih rata i svaka rata je u iznosu od 45 evra za časove od 45 minuta i 55 evra za časove od 60 minuta.

Za dvoje dece iz iste porodice, škola odobrava popust u visini od 20 posto na ukupan iznos, a treće dete je besplatno, pri čemu prvo dvoje plaćaju pun iznos.

Ukoliko na početku školske godine platite ceo iznos odobravamo popust u iznosu jedne rate, te je ukupna cena 360 evra za časove od 45 minuta, 440 evra za časove od 60 minuta.

Popust u slučaju izostanka deteta:

Ukoliko dete propusti 6 uzastopnih časova u vreme kada se nastava održava, škola odobrava popust u visini iznosa pola rate.

Ukoliko dete propusti čas ili dva, podstičemo roditelje da dovode decu na časove nadoknade u dogovoru sa glavnim nastavnikom škole.