Beogradski jezičko-sportski kamp

U saradnji sa sportskom školom Sporticus , škola Robertson i ovog leta organizuje beogradski jezičko-sportski kamp za decu.

1. Kom uzrastu je namenjen beogradski kamp?

Kamp je namenjen deci od predškolskog uzrasta do četvrtog razreda, to jest od 6 do 10 godina.

2. Kada se održava?

Oraganizujemo dve nedelje kampa:

I nedelja od 17. do 21. avgusta 2020.

II nedelja 24. do 28. avgusta 2020.

Kamp traje od ponedeljka do petka. Aktivnosti  počinju od 9 ujutru i traju do 4 popodne. Nastavnici dočekuju decu od 8.30 ujutru. Poslepodne, ukoliko roditelji ne mogu da stignu do 4, uz prethodnu najavu moguće je da deca budu zbrinuta do 5 popodne.

3. Gde se odvijaju aktivnosti kampa?

Prvi deo na Adi Ciganlji. Taj deo se završava u 13 časova, kada deca zajedno sa nastavnicima odlaze u škole Robertson. Roditelji se unapred izjašnjavaju koja im škola ogovara: Đure Daničića 6, Cvijićeva 80. ili Bulevar Arsenija Čarnojevića 128. Drugi deo dana  sa dramskim, umetničkim i naučnim aktivnostima na engleskom traje do 16 časova. Uz prethodni dogovor dete može biti zbrinuto do 17 časova, kada najkasnije roditelji dolaze po dete.

4. Ko je sa decom?

Decu dočekuju nastavnici škole Sporticus. Deca provode tri sata u sportskim aktivnostima koje organizuju i sprovode nastavnici fizičkog vaspitanja škole Sporticus. Nakon toga se deca pozdravljaju sa nastavnicima Sporticusa i zajedno sa nastavnicima škole Robertson odlaze u škole gde su za njih osmišljene umetničke, naučne i dramske aktivnosti i kuvanje jednom nedeljno. Sve aktivnosti u školi odvijaju se na engleskom jeziku.

5. Da li dete treba da ima predznanje da bi se prijavilo na kamp?

Nije potrebno predznanje engleskog. Deca će biti podeljena po grupama po nivou znanja engleskog.

6. Da li deca sve vreme govore engleski?

Ne, deca ne govore engleski sve vreme. Tokom sportskih aktivnosti deca govore srpski. Tokom aktivnosti koje za nih organizuju nastavnici škole Robertson  govore engleski onoliko im to dozvoljava njihov nivo.

7. Da li je kamp namenjen samo deci koja su đaci škole Robertson?

Ne, na kamp se mogu prijaviti i deca koja nisu đaci škole Robertson.

8. Kolika je cena kampa?

Cena jedne nedelje beogradskog kampa je 140 evra.  Dve nedelju koštaju 280 evra. U ovu cenu je uračunat ručak i popodnevna užina u školi Robertson.

9. Ko obezbeđuje hranu za decu?

Deca doručkuju kod kuće. Škola Sporticus preporučuje da svako dete ponese sa sobom sok, vodu i dve voćke za prvi deo dana do 13 časova. Kada se deca prevezu u školu Robertson obezbeđen je ručak i popodnevna užina koji su uključeni u cenu.

10. Da li je potrebno da deca donose svoju sportsku opremu (rolere, teniske rekete i slično)?

Ne, svu sportsku opremu obezbeđuje škola Sportikus. Sve što je deci potrebno na jezičkim aktivnostima obezbeđuje škola Robertson.

ONLINE PRIJAVA ZA LETNJI KAMP

Molimo Vas da popunite ovu online prijavu. U vrlo kratkom vremenu neko od profesora Škole Robertson će Vas kontaktirati radi preciziranja detalja.

POGLEDAJTE PLAKAT ZA PRETHODNI JEZIČKO SPORTSKI KAMP:sportikus